HOUTHALEN - Instapklare ruime villa met praktijkruimte op 9a 83ca.

Vraagprijs : €395.000,00- | Kleine Heresteeg 46, 3530 Houthalen-Helchteren. 

Deze woning is een vrijstaande villa met praktijkruimte, momenteel in gebruik als kapsalon en ligt op een perceel van 9a 83ca. De gevelbreedte van 15 meter verraadt niets van wat hier achter schuilt. De straatbreedte van de villa is 33 meter. Het ruime kapsalon, 40 m² groot kan ook een invulling krijgen als bureel, kantoor. Er is een aparte inkom en er is tevens een aparte elektriciteitsmeter.

Deze villa werd in 1972 gebouwd en doorheen de jaren tot in detail ingericht, afgewerkt en onderhouden met luxueuze materialen en voldoet hiermee duidelijk aan het profiel “villa”. Behalve de aangename ruimtes nog enkele voorbeelden die onze bijzondere aandacht mogen genieten:
  • De zinken afvoerbuizen zijn in de gevel verwerkt !
  • Het dak bestaat uit Koramic Leitegels (zeer duurzaam en eerder uitzonderlijk wegens vrij kostelijk in aanschaf).
Er werd een nieuwe keuken met veranda bijgebouwd, de oude keuken werd behouden en is achter een kast weg gewerkt. Deze voormalige keuken doet nu dienst als wasplaats, berging.
In 2008 werden er een 30 tal zonnepanelen voor warm water geïnstalleerd (Viessman Vitosol). Er is tevens een zonneboiler van 300 liter aanwezig. Ook is er een regenwaterput, echter nu niet operationeel. De CV (dd 2009) beschikt over een condensatieketel merk Viessman, vermogen 24 kw, aardgas.


De indeling van deze villa:

Gelijkvloers:
  • ruime inkomhal die ons brengt naar de L-vormige living omgeven door ramen volledig op de zon (zuid-oost) georienteerd. In deze living is een open haard.
  • In de plafonds is de bekabeling voor verlichting verwerkt. Het is de keuze van de eigenaars geweest om lusters en zichtbare lichtpunten weg te werken. Doch deze zijn aanwezig.
  • De vroegere keuken kreeg in 2002 een nieuwe invulling als zitkamer met wandkasten waarin een bureel werd weg gewerkt, alsook een ruime berging. Vanuit deze zitkamer bereikt men de praktijkruimte ofwel de keuken en veranda, ook volledig op het zuid-oost georienteerd en van waaruit men de terrassen bereikt.
  • De keuken in landelijke stijl ingericht beschikt over alle nodige elektrische apparatuur (dubbele oven, vaatwasmachine, 3 wasbakken, frigo….).
  • De kantoorruimte beschikt over een eigen atelier/werkplaats en WC.

Naar de verdieping:
  • Via de inkomhal bereikt men de eerste verdieping waar we 3 slaapkamers, een badkamer, een berging en een WC aantreffen.
  • De bewoners kozen ervoor om de badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo) met de masterbedroom te betrekken en hebben hiervoor de deur op de overloop dicht gemaakt. Uiteraard kan deze deur terug worden voorzien.
  • De masterbedroom beschikt over 3 dressingruimtes met lichtsensoren.
  • Boven de eerste verdieping bevindt zich nog een bergzolder, te bereiken via de bergkamer.
  • Ook de eerste verdieping is bijzonder mooi en kwalitatief afgewerkt. Overal duurzame parketvloeren.

Er is tevens een inbraaksysteem verbonden met bewegingsdetectie en breukdetectie. Vanaf de straat is de woning ook niet bereikbaar langs tuin of zij-inkommen. Er werd ook bijzonder veel aandacht besteed aan optimale privacy. Het bureel is dan ook volledig van de woning gescheiden maar zou terug kunnen worden opengemaakt.
Deze villa is dan ook zeker geschikt voor een nieuwe eigenaar die met zekerheid een zeer degelijke woning wenst aan te kopen en geen verrassingen van technische problemen zal tegenkomen.

Tot slot is de villa voorzien van een kruipkelder (1m 20cm hoog), behalve onder de huidige keuken.

Troeven:
  • bijzonder goede staat van onderhoud
  • zeer degelijke en duurzame materialen gebruikt
  • ruime woning
  • aparte kantoorruimte met eigen voorzieningen zoals WC, berging, -werkplaats, eigen elektriciteitsmeter
  • energiezuinige woning: zonneboiler, zonnepanelen voor warm -water, regenwaterput aanwezig
  • zeer veel bergruimte
  • landhuisstijl met eenzelfde interieuraankleding. Uiteraard wordt het interieur (roerende goederen) bij akte verwijderd. Een moderne invulling is dan ook mogelijk (verven, ander meubilair, andere gordijnen…)

Grondplannen in bezit van de makelaar. Deze vindt u bij de downloads.

Voor meer info aarzel niet de makelaar te bellen op 0485 34 56 71, dagelijks tussen 08:00u en 19:00u telefonisch bereikbaar. Plaatsbezoeken kunnen ook buiten kantooruren of in het weekend, maak enkel na afspraak met MCA-Vastgoed.

EPC: 350, woongebied, geen overstromingsgevoelig gebied, woning vergund, veranda vergund, verbouwen gevels: vergund. Geen PV opgemaakt, geen bouwovertredingen. Verkavelingsvergunning uitgereikt, geen voorkooprecht.















In de kijker_$type=sticky$count=4$hide=home

Naam

appartement,10,bouwgrond,2,commercieel,10,Genk,1,handelsgelijkvloers,1,handelspand,6,Hasselt,22,Horeca,2,Houthalen-Helchteren,2,huur appartement,5,huur kantoor,4,in de kijker,5,Kerst,1,Kunst,7,Kunstenaar,2,Kunstgalerij,1,Kuringen,1,Nieuwjaar,1,nieuws,6,open bebouwing,4,Schilderkunst,3,Sint-Lambrechts-Herk,1,Sint-Truiden,1,te huur,8,te koop,14,Tongeren,2,toplocatie,15,verkocht,11,villa,3,Zutendaal,1,
false
ltr
item
MCA Vastgoed - Hasselt: HOUTHALEN - Instapklare ruime villa met praktijkruimte op 9a 83ca.
HOUTHALEN - Instapklare ruime villa met praktijkruimte op 9a 83ca.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCGQW4x6rvd3Paxbi7o_y1_dowjoborqWZlAxTEXzPD9kTaVBgXuc46svXhmrKVv3p4Wsgh51DwBKc2Yf4tM_RRHyEKui3n2mhlkOeVffw4dlVItcZprWY2R3DVM1FNp686GBobknYWBA/s1600/voorgevel-close-up-1-806x537.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCGQW4x6rvd3Paxbi7o_y1_dowjoborqWZlAxTEXzPD9kTaVBgXuc46svXhmrKVv3p4Wsgh51DwBKc2Yf4tM_RRHyEKui3n2mhlkOeVffw4dlVItcZprWY2R3DVM1FNp686GBobknYWBA/s72-c/voorgevel-close-up-1-806x537.jpg
MCA Vastgoed - Hasselt
http://mca-vastgoed.blogspot.com/2016/06/houthalen-instapklare-ruime-villa-met.html
http://mca-vastgoed.blogspot.com/
http://mca-vastgoed.blogspot.com/
http://mca-vastgoed.blogspot.com/2016/06/houthalen-instapklare-ruime-villa-met.html
true
3444022541904946023
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren